“ De Brug “
Een zaak met een visie

1979

 

 

wij gaan van start met een frituur – restaurant in Mol –Gompel

Door de jaren heen zijn er steeds nieuwe wetgevingen en reglementeringen gekomen waardoor wij ons steeds hebben aangepast om onze klanten zoveel als mogelijk in de watten te leggen.

Maar de fast food sector ligt steeds onder vuur en wordt steeds afgeschilderd als ongezond.
En dat is nu juist waar wij in de loop van deze dertig jaren ervaring steeds hebben op ingespeeld en van onze zaak een gezonde frituur en een voedzaam restaurant hebben gemaakt

In ons restaurant werken wij steeds met dagverse produkten waarbij groenten en fruit , vis en vlees dagelijks worden  aangevoerd  en worden verwerkt met de grootste zorg en etiketering en traceerbaarheid naar versheid , oorsprong en houdbaarheid

In onze frituur worden de frieten gesneden en vacuum verpakt aangeleverd omdat dit in eerste instantie zeer milieuvriendelijk is ( geen afvalverwerking bij zelf schillen ) en ten tweede ook zeer hygienisch is ( alles machinaal )
En ten derde veel gezonder ( geen bewaarmiddelen, 100% puur natuur frieten )

Zo worden onze frieten ook steeds gebakken in 100% plantaardige olie , wat de gezondheid ten goede komt door de vele onverzadigde vetzuren.

1996

 

 

Wij beschikten als pionier in de kempen over een volledig computergestuurde friteuse waarbij de opwarming van de frituurolie in gestuctureerde fasen verliep om geen oververhitting te krijgen tegen de wanden van de bakketels( frituurolie te warm is ongezond)

2002

 

 

wij besloten om een aantal vleessnacks artisanaal te produceren zoals ons gekende BRUGGELINGEN en ons assortiment VERSE SATEES.

2009

 

 

wij willen met iets nieuws op de markt komen om onze klanten een pakje friet of een broodje aan te bieden met onze drie nieuwe groentensausjes

  1. sausje van wortel met gember
  2. sausje van knolselder met gele curry
  3. sausje van rode paprika met tijm

Wat is er nu zo speciaal aan deze groentensausjes

Een klassieke mayonaise bestaat uit meer dan 80% vetstof . Onze sausjes hebben de troeven maar 25 % vet te bevatten, een stevige natuurlijke smaak te hebben en vooral een supergezond alternatief te zijn voor de vele mayonaisegebruikers.
Het is ideaal als gezonde vervanger van mayonaise bij broodjes, frieten , tapas en zelfs als broodsmeersel
Wij hebben ook een volledige technische fiche van elk sausje met alle ingredienten alsook de voedingswaarde per 100 gr in kcal/ kj

Dank zij deze gezonde, kleurrijke en pure groentensausjes zult U vast en zeker Uw tafelgenoten verrassen op een simpele, eerlijke en gezonde manier
Laat ook Uw fantasie de vrije loop


2015

 

 

 

installatie van een nieuwe friteuse waarbij het voorbakproces volledig automatisch gebeurd

In ons gamma doen Gompelse Steppefrietjes hun intrede.