WARME SCHOTELS 



(deze schotels zijn volledig kant en klaar en worden warm geleverd of  au bain marie )
Het vlees of vis wordt steeds voorzien op 300 gr / pers zodat iedereen een beetje keuze heeft.





 

  1. HERDERSTASJE:
    Varkensvlees gesneden van het zieltje van het varken opgevuld met champignons, uien en gerookt spek.
    Saus: zachte peperroom.
    Garnituur: peer met veenbes.
    Prijs: 18.60 Euro/pers.
                                                               
  1. EENDEBORSTFILET :
    Het lekkerste stukje van de eend zachtjes gebaden en licht gemarineerd met sinaas.
    Saus: sinaasappelsausje.
    Garnituur: appel met veenbes.
    Prijs: 20.80 Euro/pers.
                                                                                                              
  1. RUNDSBIEFSTUKJES VAN DE RIBEYE:
    Heel lekker van smaak door de mooie marmering van het vlees.
    saus : romig peperroomsausje
    Prijs: 25.90 Euro/pers.

           
  1. KIPPEBROCHETTE :
    Kippebrochette met breugelspek en paprika
    saus : strogannoff
    garnituur : peer met veenbes
    Prijs : 18.85 €
      
  1. VARKENSHAASJE:
    Het malste stukje filet van het varken
    Saus : champignonroomsaus
    garnituur : appel met veenbes
    Prijs : 19.90 €
  1. ZALMFILET IN PROSCIUTTO MET GESMOLTEN BRIE:
    Zacht gepocheerde noorse zalm, zonder graat.
    Saus: witte wijnsaus. 
    Garnituur: bedje van verse groentjes.
    Prijs: 21.90 Euro/pers
                                                      
  1. KABELJAUWHAASJE: Een lekker stukje gebakken witte vis afkomstig uit de lofoten Noorwegen.
    Saus: preiroomsaus.
    Garnituur: gevuld tomaatje met grijze garnaal
    Prijs: 25.20 Euro/pers.
                                                             
  1. GROENTENKRANS:
    De groentenkrans is apart verkrijgbaar
    Bij elke schotel en wordt uitsluitend bereid met VERSE groenten.
    De groenten worden aangepast naargelang het Seizoen en bestaan steeds uit een vijftal verschillende soorten aangevuld met spekreepjes.

    Prijs: 8.65 Euro/pers.
  1. AARDAPPELGERECHTEN :
    kroketjes, puree, gratin keuze
    Prijs: 5.50 €

Al onze schotels worden steeds bereid met dagverse produkten!



KOUDE  GEMENGDE  BUFFETSCHOTEL 

Vlees  en  vis  à  23.50 Euro/pers.

 

 

KOUDE  GEMENGDE  BUFFETSCHOTEL

Vlees  en  vis  à  24.50 Euro/pers.

 

 

 

KOUDE  BUFFETSCHOTEL:

 


Vlees en vis apart

 

 

Per  persoon  à   27.50 Euro.

Vlees  :    -     rosbief   en   varkensgebraad

buffet vlees

vis :      -    verse  roze  zalm

buffet vis

 

koude groenten, opgevulde eieren en aardappelsla zijn bij deze  schotel inbegrepen.