WARME SCHOTELS
(deze schotels zijn volledig kant en klaar en worden warm geleverd of au bain marie )
Het vlees of vis wordt steeds voorzien op 300 gr / pers zodat iedereen een beetje keuze heeft.
- HERDERSTASJE:
Varkensvlees gesneden van het zieltje van het varken opgevuld met champignons, uien en gerookt spek.
Saus: zachte peperroom.
Garnituur: peer met veenbes.
Prijs: 18.60 Euro/pers.
- EENDEBORSTFILET :
Het lekkerste stukje van de eend zachtjes gebaden en licht gemarineerd met sinaas.
Saus: sinaasappelsausje.
Garnituur: appel met veenbes.
Prijs: 20.80 Euro/pers.
- RUNDSBIEFSTUKJES VAN DE RIBEYE:
Heel lekker van smaak door de mooie marmering van het vlees.
saus : romig peperroomsausje
Prijs: 25.90 Euro/pers.
- KIPPEBROCHETTE :
Kippebrochette met breugelspek en paprika
saus : strogannoff
garnituur : peer met veenbes
Prijs : 18.85 €
- VARKENSHAASJE:
Het malste stukje filet van het varken
Saus : champignonroomsaus
garnituur : appel met veenbes
Prijs : 19.90 €
- ZALMFILET IN PROSCIUTTO MET GESMOLTEN BRIE:
Zacht gepocheerde noorse zalm, zonder graat.
Saus: witte wijnsaus.
Garnituur: bedje van verse groentjes.
Prijs: 21.90 Euro/pers
- KABELJAUWHAASJE: Een lekker stukje gebakken witte vis afkomstig uit de lofoten Noorwegen.
Saus: preiroomsaus.
Garnituur: gevuld tomaatje met grijze garnaal
Prijs: 25.20 Euro/pers.
- GROENTENKRANS:
De groentenkrans is apart verkrijgbaar
Bij elke schotel en wordt uitsluitend bereid met VERSE groenten.
De groenten worden aangepast naargelang het Seizoen en bestaan steeds uit een vijftal verschillende soorten aangevuld met spekreepjes.
Prijs: 8.65 Euro/pers.
- AARDAPPELGERECHTEN :
kroketjes, puree, gratin keuze
Prijs: 5.50 €
Al onze schotels worden steeds bereid met dagverse produkten!
KOUDE GEMENGDE BUFFETSCHOTEL
Vlees en vis à 23.50 Euro/pers.
- rosbief
- varkensgebraad
- gevuld hesperolletje met asperges
- tomaat-garnaal (grijze garnalen)
- ½ verse zalmmoot
- opgevulde eieren en koude groenten
KOUDE GEMENGDE BUFFETSCHOTEL
Vlees en vis à 24.50 Euro/pers.
- tomaat-garnaal ( grijze garnalen)
- gevuld hesperolletje met asperges
- kippefilet
- varkensgebraad
- perzik gevuld met tonijnsla
- opgevulde eieren en koude groenten
KOUDE BUFFETSCHOTEL:
Vlees en vis apart
Per persoon à 27.50 Euro.
Vlees : - rosbief en varkensgebraad
- gevulde augurk met vleessla
- meloen met ardeense ham
- hesperolletje gevuld met asperges
- kippefilet
vis : - verse roze zalm
- schelp gevuld met grijze garnalen
- gerookte forel
- perzik gevuld met krabsla
- rivierkreeftjes en pandalous
koude groenten, opgevulde eieren en aardappelsla zijn bij deze schotel inbegrepen.